2015. január 19., hétfő

Kritikák

Először is bocsánatot szeretnék kérni azoktól akik rendeltek, de mégsem kapták meg a fejlécüket, erre e gépre amit most használok, nem tudom rátelepíteni a rendes ps-t ezért nem tudom elkészíteni a fejléceket sem. (Idővel vissza kapom a régi gépet és onnantól rendelhettek normálisan.)                   Még egyszer bocsánat, Puszi E.


Lázadók


Történet: Bevallom, engem nem nagyon fogott meg se a történet, se írásod. Túl sok a sablon szöveg benne, és a furcsa írásjelek, Pl:. "?!...." A smiley jeleket is hanyagolhatnád, mert szerintem te sem láttál olyan könyvet melynek minden harmadik sorában mosolygós smiley van. Engem az is nagyon zavar, hogy a szöveg közepébe beleraksz óriási nagy gif-eket és képeket, próbáld ezeknek a méretét és számát is lecsökkenteni.

Kinézet: A fejlécet egy photoshopban jártasabb emberre kellene bíznod, mivel a textúra, a karakterek kivágása és a szöveg nem a legszebb, a chat színeit átszínezném, hogy a háttérhez passzoljon is valamennyire.

Összesen: 3/10

More


Történet: Eredeti az egész, imádom a sztoriját! Írásod is megfelelő, gyakran elírod valamelyik betűt, erre nagyon figyelj mert, elronthatja az összhangot. Tetszik, hogy mindig csak a bejegyzés elejére teszel egy kis méretű képet.

Kinézet: A fejléc, nem nyerte el a tetszésem. Túl sok kép van rádobálva, és még a vonalai is látszanak a képeknek, a karakter kivágása nem a legelőnyösebb, mivel látszik a fehér része és a feliratot kisebbre vettem volna és máshova is raknám. A modulok tökéletesen vannak elhelyezve, csak a chat szöveg színét változtatnám meg.:)

Összesen: 7,5/10


Love Supreme


Történet: Nagyon tetszik a történet és az írásod is. Gondolom sokszor átolvasod, hogy ne legyen benne semmilyen mértékű helyesírási hiba. Néha túlságosan bele merülsz egy sztori elmesélésébe, ezt kerüld ki. Néha képet is rakhatnál a szöveg mellé.

Kinézet: Mivel látom, hogy nem te csináltad hanem Khyra, ezért gondolom nem kérsz róla véleményt.:)

Összesen: 8,5/10




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése